Wijnlessen met proeverij

Hoi! Welkom op mijn site.
Ik ben Aukje, 33 jaar en ben gek op wijn. Ik werk als sommelier, heb meerdere wijnopleidingen afgerond (WSET3, SDEN4 vinologenopleiding) en wil jou graag meer leren over het vloeibare, magische goud! Of nou ja, laten we het gewoon wijn noemen.

Ik geef wijnlessen, los of in een reeks, online én offline*. Hieronder vind je het lesaanbod:

* Op dit moment is het ivm de huidige Coronamaatregelen alleen mogelijk om online deel te nemen aan mijn wijnlessen inclusief proeverij! Het lespakket wordt opgestuurd.

Vrijdag 21 januari 2022 – 19.30u Onderwerp: Basisles ‘Wijn met Auk’
Wat: Leer de basisbeginselen van wijn: wijnstok, druivenrassen, smaken, geuren, hoe proef je nou goed een witte, en hoe proef je nou goed een rode wijn, belangrijkste wijngebieden ter wereld….
Prijs: 45,00 euro per persoon (incl. 6 halve glazen wijn thuis door de brievenbus, het boekje op SDEN niveau 1 ‘Ik weet wat van wijn’, proefformulieren en ruim 2 uur live online wijnles van mij!)
Waar: Online, vanuit je eigen huis! Je ontvangt het lesmateriaal + wijnen gewoon thuis in je brievenbus! We gaan online via Zoom. Schrijf je hier direct in.

Gezien de huidige Coronamaatregelen is het onzeker wanneer de nieuwe lessen weer starten, maar nogmaals schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen om te overleggen voor start data en aanmeldingen. Heb je een groep van minimaal 10 personen bij elkaar? Mail me dan sowieso even!

Hoe werkt het?

– Je meldt je aan voor één of meerdere online of offline lesavonden: dat kan hier!

Online: vanuit je eigen huis volg je de les online. Geen reistijd, reiskosten en niet meer hoeven rijden. Een totaal nieuwe vrijdagavond experience! Van bankhangen naar actief proeven, leren en ontdekken. Je ontvangt per lesavond (in de week voorafgaande) een lespakket. Dit pakket wordt per post verzonden. Het lespakket bestaat uit informatie over het desbetreffende onderwerp, proefformulieren en zes proefflesjes (6x50ml) kwaliteitswijn, goed voor zes halve glazen. Op de lesavond gaan we samen online via Zoom. Na circa 2,5 uur worden de lessen afgesloten.

Offline: liever live meedoen? De lessen worden gegeven bij Karakter Wijnimport, Grasweg 51 te Amsterdam. Het principe van de wijnles is hetzelfde als online, alleen ontmoeten we elkaar en worden de wijnen aan tafel geproefd! Het lesmateriaal en de presentatie door mij is hetzelfde. Gezien de huidige Coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk, maar hopelijk snel weer. Schrijf je in voor mij nieuwsbrief om als eerste de data (voor SDEN2, het vervolg op de basisles) te ontvangen!

– Alle lessen zijn unieke wijnlessen, geschreven en gegeven door mij.
– Wil je SDEN2 examen doen? Na het volgens van de basisles én de 5 themalessen op SDEN2 niveau, kun je je aanmelden om een landelijk SDEN2 examen te doen.