basisles wijn + proeverij

Vind je het leuk om wat meer over wijnproeven te leren dan ‘lekker’ of ‘niet lekker’? Om je eigen smaak te ontdekken en te begrijpen waaróm je een bepaalde wijn wel prettig vindt en een andere niet? Wil je van wijnkaart-stress af in een restaurant, en vind je het handig om in een wijnwinkel (of gewoon in de supermarkt) iets beter te weten wát je moet kopen om daar vervolgens thuis heel blij van te worden? Dan kan ik je in een paar uur verder helpen! Met mijn basisles ‘Wijn met Auk’ leg ik de basisprincipes aan je uit en proeven we verschillende wijnen. Ik kom bij je thuis, of op kantoor? Het leukst en voordeligst is het wanneer je een groepje van circa 12+ personen bij elkaar weet te vinden. In theorie kan ik de les geven tot grote groepen van 30-100 man. Zeker als er microfoons, beamers en schermen aanwezig zijn!

Heb je een horeca-zaak en wil je je personeel meer wegwijs maken in de wijnkaart? Wil je ze eens iets anders laten verkopen dan die eeuwige Pinot Grigio? Ik geef ook gerichte trainingen op het gebied van gastvrijheid, wijnverkoop en serveren, inzicht en smaakprofielen van jouw wijnkaart in jouw restaurant. Mail me voor samenwerkingen!

Op dit moment is het – omwille van coronavirus – lastig om op locatie wijncursussen en proeverijen te organiseren. Scroll omhoog om te lezen over mijn online wijncursus voor beginners (inclusief proefwijnen).